Tilbud! Quick Cooler Coolingmat

Quick Cooler Coolingmat

H1125-005

Når hunden har brug for en kølig plet ....

Flere detaljer

In Stock

199,00 DKK

inkl. moms

349,00 DKK inkl. moms

-150,00 DKK

Sommeren er kærkommen for de fleste, men der kan være dage, hvor det er rigtig hårdt for hundene. Selvom de søger skyggen, kan også det være for varmt for dem. Har du en af de hunde, der lider i varmen, og som leder efter en kølig plet under et træ eller på et klinkegulv, hvor den kan blive kølet ned, så er Quick Cooler måtten løsningen. 

Quick Cooler måtten består af et stort antal kølekrystaller. Når du skal bruge måtten, lægges den i blød i 20-35 minutter. Krystallerne suger en stor mængde vand og forvandles til en gel, og køleeffekten er i gang. Køleeffekten kan vare op til flere dage. 

Du kan lægge Quick Cooler måtten der, hvor din hund gerne vil bruge den. Pas dog på dine gulve ved indendørs brug, da måtten godt kan afgive lidt fugt. Måtten kan også bruges udendørs, men du bør dog tage den indenfor, hvis det regner, da den kan sprænge, hvis den optager for meget vand. 

Quick Cooler måtten indeholder ingen giftige stoffer, men den bør anvendes under opsyn. Hvis hunden bider den i stykker og sluger nogle krystaller, kan dette være ganske farligt. 

Farve:  Beige

Mål:  48 x 75 cm.

 

Acceptér Site use cookies