RONDO Kattehule på fod - Filt

Pet Interiors

Eksklusivt Kattemøbel i tidløst design ....

Flere detaljer

In Stock

  • Jeg accepterer bortfald af min fortrydelsesret

4.999,00 DKK

inkl. moms

Denne håndlavede Kattehule er designet med henblik på såvel et lege- som et hvilemøbel til katten. Kattehulens fod, som er fremstillet af børstet rustfrit stål, er designet således, at der ikke er nogen fare for, at den vælter, selv når den bliver benyttet af større og tungere katte. Selve kattehulen er skabt af en metalstruktur, der er polstret og omsluttet af et filtbetræk i 100 procent ren, ny uld. Puden er lavet af en børstet uld-fleece med fyld af specialformet polsterskum.

Rondo er designet af det tyske firma cat-interiors.de, som har høstet adskillige designpriser for deres produkter til hunde og katte.

Kattemøblet findes i farverne: creme, anthracit, lys grå mosgrøn og rød. Den medfølgende pude fås i farverne: creme, grafit, grå, mørkebrun, caramel, cobolt blå og rød. Det aftagelige pudebetræk kan maskinvaskes ved 40° og tørretumbles.

Længde: ca. 48 cm. Bredde: ca. 46 cm. Højde: ca. 80 cm. Fodens diameter: ca. 50 cm.

Vi gør opmærksom på, at dette er et sove-/hvilemøbel til katte. I lighed med gængse "menneske"møbler i lignende materialer yder dette produkts overflade ikke fuldstændig beskyttelse, hvis katten vælger at bruge produktet som kradse"træ" eller bider i det. 

Acceptér Site use cookies