Nyhed Karlie Transporttaske

Karlie Transporttaske

Sikker transport af katten og den lille hund ....

Flere detaljer

279,00 DKK

inkl. moms

Denne transporttaske er en gennemtænkt løsning til sikker transport af katte og mindre hunde. En rigtig god taske med masser af smarte funktioner.

En smart netindsats i begge ender og på den ene side giver optimal luftcirkulation. Desuden giver det dit kæledyr en mulighed for se ud på omverdenen og følge lidt med i hvad der sker. Tasken kan åbnes og lukkes med lynlås i både fronten og toppen.

Der medfølger en smart skulderstrop, der kan justeres i længden og sættes fast i begge ender af tasken. Det er også muligt at bære transporttasken i hånden, da den er forsynet med et behageligt og bredt håndtag.

Som en ekstra sikring er der indvendig en karabinhage, der kan sættes fast i hundens sele. Dette sikrer, at din hund ikke kan springe ud på turen. En rigtig smart og vigtig detalje, som giver din hund god sikkerhed på turen.

Der medfølger ligeledes en robust bund, som er udstyret med stropper. På denne måde kan du fastgøre et håndklæde, et tæppe eller en pude, hvis din hund skal have ekstra komfort på turen.

Tasken er også udstyret med en smart lomme på siden. Denne kan lukkes med lynlås. Tasken kan let rengøres med en fugtig klud. Brug ikke vaskemaskine.

Farve: 
Sort

Mål:

  • Længde: 50 cm.
  • Bredde: 28 cm.
  • Højde: 30 cm

Max. kapacitet: 9 kg

Materiale: Nylon/Gummi

Acceptér

Denne side bruger cookies for at forbedre din købsoplevelse. Læs mere her