Hundeartikler

- Her finder du alt i hundetilbehør og hundeudstyr!
 

Hundesenge Hundehalsbånd Hundeseler Hundesnore
Hundeseng - hundekurv hos designforpets.dk Hundehalsbånd hos designforpets.dk Hundeseler hos designforpets.dk
 
Hundesmykker Hundetøj Hundetransport Hundeskåle
Hundesmykker hos designforpets.dk Hundetøj hos designforpets.dk Hundetaske - hundetransport hos designforpets.dk
 
Hundelegetøj Hundepleje Øvrige Hundeartikler Fodertilskud til hunde
Hundelegetøj Hundepleje hos designforpets.dk Øvrige hundeartikler hos designforpets.dk
 

Hundetilbehør efter størrelse
 

Til Hvalpe Til Små Hunde Til Mellemstore Hunde Til Store Hunde
Hundeartikler til små hunde hos designforpets.dk Hundeartikler til mellemstore hunde hos designforpets.dk Hundeartikler til store hunde hos designforpets.dk

Designede hundeartikler

Hundeartikler hos Designforpets er udvalgt efter design, kvalitet og pris. Det er vores erfaring der kommer dig til gode, når du skal bruge de bedste hundeartikler. Vi har blandt andet gode tips og guides til hvordan du finder potestørrelsen på din hund, og hvordan du måler hvilken hundesele og snor der passer bedst til netop din hund. Et godt hundeliv starter med de rigtige betingelser, og dem får du med Designforpets hundetilbehør og hundeartikler.

Designforpets hundeartikler omfatter hundetilbehør af mange forskellige slags. Vi har artikler til små hunde, mellemstore hunde, og store hunde. Designforpets fører hundehalsbånd, hundeliner, flexliner, hundeseler, hundesenge, hundetøj, hundetransport, hundepuder, hundetæpper, hundesmykker, hundeskåle, hundelegetøj, hundepleje, fodertilskud til hunde, og tilbehør til alle hundetyper – små som store. Alle artikler er designede så du og din hund vil synes godt om dem, og de fås til en god pris.

Designforpets er fast besluttet på at udbyde de bedst designede hundeartikler til den bevidste kæledyrsejer, der sætter pris på funktionalitet og kvalitet, mens det hele går op i en højere designmæssig enhed. Hvis du oplever at du ikke kan finde den vare du gerne vil have, så sørger vi for at finde den for dig, og skaffe den hjem. Du sender bare en mail eller ringer til os – så finder vi løsningen. Ud over at vores hundetilbehør er af topkvalitet, så er priserne også fornuftige. Her får du den kvalitet du betaler for.

Hundeartikler til alle størrelser

Vores hundeartikler kan benyttes til dig med hvalp eller voksen hund. Vi har et særdeles bredt udvalg af udstyr til hunden i alle aldre og størrelser.

Designforpets fører de bedste design mærker for at gøre dig tilfreds. Om det er skridsikre hundesokker eller moderigtigt bandana, så klæder vi hunden moderigtigt på. Vi har også poterenser og hundemåtter til de tidspunkter, hvor hunden har været ude og lege i mudder eller vandpytter. Har du brug for et smart hundetegn med indbygget lygte og refleks, kan det naturligvis også lade sig gøre.

Vi fører mærker fra de bedste designere af hundeartikler i verden: Bobby, Buster, Dog Gone Smart, Doggie Design, Flexi, Kong, Mason Cash, Oster, Pet Head, Pet interiors, Rogz, Soggy Doggy, United Pets og Wouapy,

Du er sikker på en god oplevelse med designforpets hundeartikler.


Acceptér

Denne side bruger cookies for at forbedre din købsoplevelse. Læs mere her