Katteartikler

Her finder du alt i Tilbehør til Katte
 

Kattehuler & Kattesenge Kattehalsbånd Katteskåle Transportbure & Tasker
Kattehuler og kattesenge Kattehalsbånd hos designforpets.dk Katteskåle hos designforpets Katte Transport taske hos designforpets.dk
 
Kattebakker & Skovle Kattelegetøj Kattepleje Kradsemøbler m.m.
kattebakke og kattetoilet hos designforpets.dk Kattelegetøj hos designforpets.dk Kattepleje hos designforpets.dk Kradsebræt fra Wouapy - kradsebræt  hos designforpets.dk
 

Designede katteartikler

På denne oversigt kan du se Designforpets mange katteartikler. Her finder du vel designede kattehuler og kattesenge, kattesofaer og kattekurve. Vi har også et meget bredt udvalg af de flotteste kattehalsbånd og smykker. Ikke nok med at de er flotte, prisen er også rigtig.

Katteskåle og vandskåle til katte skal jo stå fremme, så det betyder meget om de passer ind i boligens design.

Når du skal rejse med din kat er det en god ide at have et godt transportbur til enten autotransport, cykeltransport, eller som en taske til at have med sig.

Kattebakker og kattetoiletter er en af de katteartikler der er sværest at få købt rigtigt. Det kan meget hurtigt ende med at være en ildelugtende affære, hvis man ikke tænker sig om. Og hvis du gerne vil have noget pænt at kigge på, som samtidigt er funktionelt, så kig forbi Design For Pets.

Katteudstyr kan sagtens fås billigt, men det er som regel på bekostning af kvaliteten. Vi fører for eksempel Kong kattelegetøj, fordi det er noget af det mest holdbare og sjove legetøj til katte.

Hvis du har spørgsmål til nogle af vore varer, så ring eller skriv til os - vi er her for at svare på dine spørgsmål. Du får som regel svar samme dag.

Når du har brug for kattepleje har vi et bredt udvalg af kattebørster, trimmersaks, kattestrigle og kattekarte, samt både øjen- og ørerens og mange andre ting.

Designforpets har et meget stiort udvalg af kradesemøbler, som for eksempel kradsetræ og kradsebræt. De flotte kradsemøbler passer ind i ethvert hjem.

Vores mange katteartikler sørger for katten til leg, søvn, pleje og sikkerhed.

Øvrige katteartikler

Vi har desuden et stort udvalg af øvrige katteartikler, hvor du blandt andet finder en kitty-phone, så du kan høre når katten er ved døren, samt en klikker med lydjustering, og en anti-klø spray med meget mere.

Design for pets fører også fodertilskud til din kat. Du finder blandt andet kattegræs, anti hår-bold pasta, vitaminer og mineraler i flydende form og meget mere.

Vi har mere end 50 gode tilbud HVER dag, så kig ind på tilbudssiden.

Vores webshop ligger i Danmark, så du har fuld sikkerhed for at betalinger og bestillinger forløbe gnidningsfrit. Du vil som regel modtage din bestilte vare 1-2 hverdage efter bestilling - det er jo vigtigt at få det man mangler så hurtigt som muligt.

Hvis der er en vare du gerne vil have, men ikke kan finde i vores sortiment, så lad os høre fra dig Vi hjælper dig hurtigt med en løsning - enten hos os eller hos en af vore kolleger.

Vores vareudvalg omfatter mærkerne Kong, Mason Cash, United Pets, Wouapy, Pet Head, Flexi og mange flere.


Acceptér

Denne side bruger cookies for at forbedre din købsoplevelse. Læs mere her