Til hunde

Der er 1308 varer.
Viser 1 - 80 af 1308 varer

Hundeartikler til den designbevidste hundeejer

Er du på udkig efter nogle anderledes og lækre ting til hunden, så er du kommet til det rette sted :-).

Hos designforpets.dk går vi ikke på kompromis med kvalitet og funktionalitet. Samtidig tager vi i vores sortiment udgangspunkt i en stil der i høj grad matcher den skandinaviske boligstil, idet der er en tendens til at vores firbenede venner i højere grad er blevet en integreret del af familien. Derfor er der en stigende andel af hundeejerne, der sætter pris på at deres hunde tilbehør ser godt ud og passer ind i den øvrige boligindretning.

Det er jo ikke nogen hemmelighed, at markedet for hundetilbehør har været støt stigende i gennem de seneste årtier. Det kan nogen gange være lidt af en jungle .... Udover de mange etablerede producenter i Europa og USA, bliver markedet overstrømmet med billigt hundeudstyr fra Asien, hovedsageligt Kina, af tvivlsom kvalitet.

Hos os finder du udelukkende produkter fra anerkendte producenter i Europa og til dels USA. Det skal der til siges, at der efterhånden er mange af de etablerede producenter af hundetilbehør, som får deres produkter produceret i Asien. Dette behøver dog ikke at betyde, at der er gået på kompromis med kvalitet og design, idet den etablerede producent bærer ansvaret for kvaliteten i form af et Brand. 

Af kendte brands, som vi forhandler, kan vi bl.a. nævne Bobby og Wouapy, som begge er veletablerede franske firmaer med mange års erfaring i design af tilbehør til hunde og katte. Dertil kommer det italienske brand, United Pets, som er kendt verden over for deres funktionelle tilbehør til kæledyr, designet af kendte designere indenfor brugskunst.


Acceptér

Denne side bruger cookies for at forbedre din købsoplevelse. Læs mere her