Hundeseler

Der er 42 varer.
Viser 1 - 42 af 42 varer

Hundeseler

En hundesele er et absolut ”must”, når hunden skal på tur. Fordelen ved en hundesele, fremfor for eksempel et halsbånd er, at trækket fordeles over hele hundens brystparti, og mindsker dermed trækket på hundens hals. Hundeseler findes efterhånden i et utal af varianter, således at man altid kan finde en sele der passer til ens hund, uanset race, størrelse og type.

 

Hvilken hundesele er bedst?

Ovennævnte spørgsmål afhænger først og fremmest af, hvilken type hund, der er tale om. En stor muskuløs hund har naturligvis brug for en stærkere sele med mere støtte end f.eks. en Chihuahua eller Yorkshire Terrier. Nogle producenter har således specialiseret sig i hundeseler til store hunde, mens andre producenter, f.eks. Puppia primært har fokus på hundeseler til små hunde. Den bedste hundesele afhænger således både af hundens størrelse, type og race. Men det kan også være et spørgsmål, hvad hundens ejer lægger mest vægt på. Nogle hundeejere lægger mest vægt på hundens komfort mens andre lægger vægt på, at hundeselen er smuk og måske matcher stilen på andet udstyr til hunden.

 

Hundeseler til små hunde

Hos designforpets.dk har vi et stort udvalg af hundeseler til små hunde. Vi er bl.a. Danmarks førende Puppia forhandler. Puppia er en verdenskendt producent af hundeseler samt tøj og accessories til små hunde. Puppia selerne udmærker sig først og fremmest ved det høje komfortniveau og det lækre materialevalg. Derudover er Puppia konstant på forkant med udviklingen og nye trends i modeverdenen.

Puppia er allermest kendt for den populære soft sele, som efterhånden findes i et utal af farver og varianter. Derudover findes den også i en vest variant, som yder ekstra support til de helt små hunde. En Puppia soft sele er det perfekte valg til langhårede hunde, idet man undgår filtring omkring selen, dels pga. det brede bærestykke, men også pga. det lækre og bløde materialevalg.

Puppia selerne findes i 4-5 forskellige størrelser (afhængig af modellen) og passer typisk til hunde fra 1,5 – 9,5 kilo. Enkelte modeller passer også de lidt større hunde. Hundeselerne fra Puppia er produceret i Korea og udbydes til en særdeles rimelig pris, idet vi importerer direkte.

 

Hvordan tager jeg mål til en hundesele?

For at finde den korrekte størrelse på hundeselen, er der to mål der er vigtige. Som demonstreret på tegningen nedenfor, skal du måle hunden omkring halsen og omkring brystet (lige bag forbenene). For at den ikke skal sidde for stramt, skal der være plads til to fingre under målebåndet. De fleste hundeseler er justerbare omkring brystet. Derfor skal du vælge en størrelse med det interval, som hundens brystmål lægger indenfor. De fleste seler vil have angivet et interval både for halsmål og brystmål. Nogle tager ligeledes højde for ryglængden. Du vil kunne finde en målangivelse ud for alle vores hundeseler, da de forskellige modeller godt kan variere i størrelsen. Og skulle du være i tvivl, er du altid velkommen til at kontakte os ?

 

Hundesele til hvalp

Når du skal vælge en hundesele til den lille hvalp, er det en god idé at investere i en, der har ekstra justeringsmuligheder, således at du forhåbentlig kan beholde den i lidt længere tid, inden den skal udskiftes med en større model. Derudover er det naturligvis vigtigt, at den er behagelig for hvalpen at have på, da tilvænningen således bliver nemmere. Puppia har bl.a. lavet en soft sele, der udover den gode komfort også byder på ekstra justeringsmuligheder:  Puppia Soft Sele til Hvalpe

 

Hundesele til bil

Skal du have hunden med i bilen, er det naturligvis vigtigt, at den er spændt godt fast, både af hensyn til hundens sikkerhed men også medtrafikanters sikkerhed. Så hvis du ikke er i besiddelse af et sikkert transportbur, så er en hundesele til bilen en rigtig god investering. Med denne simple hundesnor fra BOBBY kan du nemt og enkelt fastgøre hunden til bilens almindelige seleholder:  BOBBY Hundesele til bil

Vil du have en line med til din nye hundesele kan du finde matchende liner i kategorien Hundesnore eller Flexliner

Acceptér

Denne side bruger cookies for at forbedre din købsoplevelse. Læs mere her